Bachs blomsterremedier

Lone Nørlund Gregersen

Efter hver behandling aftales tid til en opfølgende telefonsamtale af ca 30 min varighed.

Bach Blomsterremedier er homøopatiske lægemidler, som tilbage i 1930’erne blev udviklet af Dr. Edward Bach. Dr. Bach udviklede sine 38 blomsterremedier fra vildvoksende blomster og planter. Bach Blomsterremedier kan hjælpe dig med at gå dagligdagens følelsesmæssige udfordinger positivt i møde og genoprette indre ro og balance. Bach Blomsterremedier er fuldkommen naturlige, og kan bruges af hele familien.

Bachs Blomsterdråber kan støtte dig i svære følelsesmæssige, mentale og åndelige tilstande.

Blomsterdråberne stimulerer vores naturlige evne til at omdanne negative følelser til positive. De virker blandt andet på traumer, stress, angst, manglende jordforbindelse, præstations- og eksamensangst, modløshed oma.. Dråberne er nemme at indtage og må gerne indtages med anden medicin.

De 38 remedier kan anvendes hver for sig, eller man kan sammensætte op til 7 forskellige til en blanding blomsterdråber, der er tilpasset dit behov.
Jeg sammensætter en flaske ud fra vores samtale, så dråberne hjælper og støtter dig præcist, hvor du er nu.

Nogle forsætter med den samme blanding over flere flasker, andre skifter blanding fra flaske til flaske alt efter hvor du er i helingsprocessen. En flaske varer ca. 3 uger.

En Bachs Blomster session vare ca. 1 time.
Under samtalen vurderer jeg hvilke remedier, der kan hjælpe dig
Jeg blander en flaske med de remedier der kan støtte dig, og giver dig grundig vejledning, i hvordan dråberne skal indtages og hvor ofte.

Jeg har gode erfaringer med at give Bachs Blomsterremedier til hunde der er udfordret i en hverdag, hvor deres mennesker har travlt med mange gøremål og derfor er hjemme på forskellige tidspunkter.

Hundene bliver ofte forvirrede og ængstelige, når de ikke ved hvor deres ejer er.

Eller når de bliver urolige, hvis der er for meget larm og tumult i huset.

Hunde kan faktisk føle sig oversete, når vi hundeejere skal nå, alt det vi skal i vores travle hverdag.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere eller hvis du har nogle spørgsmål

Lone Nørlund Gregersen
Skriv til os

+45 22 89 52 09