Om Reikigaarden

Lone Nørlund Gregersen

Hvem er Reikigaarden?

Kort om mig

Jeg hedder Lone Nørlund Gregersen. Jeg Reikimester uddannet i Traditionel Reiki under Usui Shiki Ryoho, The Reiki Alliance. https://reikialliance.com/

Jeg er vokset op på et fritidslandbrug ned til Skjern Å. Nu bor jeg i et husmandssted ved Albjerg mellem Oure og Gudme, sammen med min mand Carsten.

Jeg har en lang karriere både indenfor det offentlige og private arbejdsmarked. Jeg kender derfor, de glæder og udfordringer man møder i begge sektore.

Jeg ved, at kroppen og sjælen arbejder fantastisk godt sammen! Forstået sådan, at når du ikke hører efter, hvad sjælen mener, er rigtigt for dig, beder den kroppen om at trække i håndbremsen.

Det gør kroppen ved, at du mærker diverse skavanker som muskelspændinger, dårlig fordøjelse, ringe søvn med mange afbrydelser osv.

Mange gange får madrassen, kontorstolen, sædet i bilen eller sporten du går til skylden. Men lige så ofte skyldes det, at du bærer på tanker/følelser, der ikke bliver bearbejdet på en måde, din sjæl kan leve med, -at din sjæl bliver undertrykt af dit ego/personlighed.

Dette kan også fører til, at du ikke får spist nok og rigtigt, hvilket kroppen slet ikke bryder sig om.

Tankerne/ følelserne kan opstå gennem relationer til andre, indgroede vaner og talemåder, både i hjemmet og på arbejdspladsen, men som er svære at ændre.

Jeg har erfaret, at Reikihealing hjælper med at løsne op for de tanker/følelser, der ender som uafsluttede i din mental rygsæk, og som på sigt, kommer til at blokerer for din sjæls glæde.

Jeg har selv haft stor gavn af Reikihealing, i forbindelse med min søns psykiske sygdom. Her blev jeg som pårørende, ramt af dårlig samvittighed, sorg og følelsen af ikke at slå til.

Igennem Reiki Healing, Universet og Den Guddommelige Verden fandt jeg døren, som lod lyset og glæden strømme ind i mit liv igen. Her finder jeg ro og får svar.

Jeg er yderst taknemlig for, at jeg selv kan videregive Reiki Healing til de, der ønsker at modtage denne Universelle Livsenergi. Jeg forundres og imponeres til stadighed over, hvor effektfuld Reiki er.

En rigtig god ven til min husbond sagde, “når man har modtaget sådan en gave, har man pligt til at give den videre” Det giver jeg ham ret i!

– Lone Nørlund Gregersen

Sådan finder du Reikigaarden

Reikigaarden

 • Kør en tur på landet, til Sydfyn, til Gudme Kongernes Land og nyd den friske luft og lyset.
 • Mellem Ørbæk/Svendborgvejen og Nyborg/Svendborgvejen ligger der, på Tøjsmosevej 13, et lille stråtægt hus, halv bindingsværk og halv almindelig murstensvæg, her holder Reikigaarden.dk til.
 • Du kan parkerer bilen udenfor huset, lige foran døren ind til Rekigaarden.
 • Når du åbner bildøren, anbefaler jeg, du tager en dejlig dyb indåndning. Er vinden i øst, kan du dufte havet mellem Fyn og Langeland.
 • Henne ved havelågen indtil haven, står der sikkert en stor gul Broholmer (hund). Hun hedder Røskva og fungerer som ringeklokke.
 • Du hører sikkert også hanen gale og hønsene der kagler, de bor omme i haven.
 • I hasselbuskene eller stokroserne summer vores bier, måske. De er ikke særligt opmærksomme på, at du er ankommet. De har travlt med at samle nektal og pollen til bistaderne.
 • Røskva har jo afsløret, at du er ankommet, så nu kommer jeg (Lone) ud, tager imod dig og byder dig velkommen.
 • Kun hvis du har lyst, møder du Røskva, hvis ikke, bliver hun i køkkenet og stuen og får sig et velfortjent hvil, efter endt arbejde, -og en godbid.
 • Nu er vi klar til arbejde med Reiki. Du som modtager, jeg som viderebringer af denne Universelle Livsenergi.
 • Hjertelig velkommen!

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere eller hvis du har nogle spørgsmål

Lone Nørlund Gregersen
Skriv til os

+45 22 89 52 09