Om Reikigaarden

Lone Nørlund Gregersen

Hvem er Reikigaarden?

Kort om mig

Jeg hedder Lone Nørlund Gregersen, er Reikihealer, Regressionsterapeut, Reikimesterkandidat. Jeg er uddannet hos Anne-Marie Risbjerg, Reiki Skolen Usui Shiki Royho, The Reiki Alliane i Græse.

Jeg er vokset op på et fritidslandbrug ned til Skjern Å. Nu bor jeg i et husmandssted ved Albjerg mellem Oure og Gudme, sammen med min mand Carsten.

Jeg har en lang karriere både indenfor det offentlige og private arbejdsmarked. Jeg kender derfor, de glæder og udfordringer man møder i begge sektore.

Jeg ved, at kroppen og sjælen arbejder fantastisk godt sammen! Forstået sådan, at når du ikke hører efter, hvad sjælen mener, er rigtigt for dig, beder den kroppen om at trække i håndbremsen.

Det gør kroppen ved, at du mærker diverse skavanker som muskelspændinger, dårlig fordøjelse, ringe søvn med mange afbrydelser osv.

Mange gange får madrassen, kontorstolen, sædet i bilen eller sporten du går til skylden. Men lige så ofte skyldes det, at du bærer på tanker/følelser, der ikke bliver bearbejdet på en måde, din sjæl kan leve med, -at din sjæl bliver undertrykt af dit ego/personlighed.

Dette kan også fører til, at du ikke får spist nok og rigtigt, hvilket kroppen slet ikke bryder sig om.

Tankerne/ følelserne kan opstå gennem relationer til andre, indgroede vaner og talemåder, både i hjemmet og på arbejdspladsen, men som er svære at ændre.

Jeg har erfaret, at Reikihealing hjælper med at løsne op for de tanker/følelser, der ender som uafsluttede i din mental rygsæk, og som på sigt, kommer til at blokerer for din sjæls glæde.

Jeg har selv haft stor gavn af Reikihealing, i forbindelse med min søns psykiske sygdom. Her blev jeg som pårørende, ramt af dårlig samvittighed, sorg og følelsen af ikke at slå til.

Igennem Reiki Healing, Universet og Den Guddommelige Verden fandt jeg døren, som lod lyset og glæden strømme ind i mit liv igen. Her finder jeg ro og får svar.

Jeg er yderst taknemlig for, at jeg selv kan videregive Reiki Healing til de, der ønsker at modtage denne Universelle Livsenergi. Jeg forundres og imponeres til stadighed over, hvor effektfuld Reiki er.

En rigtig god ven til min husbond sagde, "når man har modtaget sådan en gave, har man pligt til at give den videre" Det giver jeg ham ret i!
- Lone Nørlund Gregersen

Sådan finder du Reikigaarden

Reikigaarden
Sådan finder du Reikigaarden

Kontakt mig og hør mere