Reiki Healing nær Odense

Lone Nørlund Gregersen

Reiki Healing nær Odense for krop og sjæl?

Reiki er japansk og betyder Universel Livsenergi

 

Efter hver behandling aftales tid til en opfølgende telefonsamtale af ca 30 min varighed.

En Reiki healing behandling hos mig nær Odense starter med en kort indledende samtale efterfulgt af Reiki- og Chakrahealing, samt en afsluttende samtale med en kop the og lidt sødt.

Healingen foregår ved, at du ligger på ryggen, på briksen med alt dit tøj på. Du får et tæppe på, og er nu klar til at modtage healing på din mave og forside.

Du vælger mellem et tæppe, jeg har hæklet af blødt bomuld, eller et tæppe jeg har syet Vesterhavssten ind i.
Jeg har erfaret, at dette tæppe giver en fantastisk ro, og føles dejligt trygt pga. stenenes vægt.

Jeg lægger herefter hænderne på din krop på bestemte steder;
hoved, skuldre, mave, ben og fødder.

Efter endt healing på din forside rulles tæppet af din krop. Du er nu klar til at at vende rundt, ligge på maven og modtage Reiki på din ryg og bagside. Her har du også tæppe på.

Vi slutter af med en kop varmende the og lidt sødt, samt en samtale om oplevelserne under healingen.

Jeg ser frem til at hjælpe dig med at få større indsigt, klarhed og balance i din krop. Jeg tilbyder Reiki healing en lille rejse fra Odense i vores lokaler nær Svendborg, eller gennem fjernhealing.

Healing gennem Universel Livsenergi

Lone Nørlund Gregersen

Reiki healing foregår gennem kanalisering af den universelle livsenergi ‘Reiki’. Jeg er uddannet reikihealer og reikimester hos Reiki Skolen Usui Shiki Ryoho, og jeg healer med reiki i alle dens former. Grundet dens universelle natur foregår reiki healing hos reikigaarden nær Odense meget holistisk, og du vil gennem behandling hos mig mærke healingen på tværs af energiniveauer på både krop og sind.

Til håndspålæggende reiki healing overfører jeg denne energi direkte til dig, og du vil oftest mærke en øjeblikkelig ro, mens energien lindrer kroppens ubalancer.

Normalt arbejdes med to former for healing inden for Reiki, håndspålæggelse og fjernhealing, og jeg tilbyder begge dele til både dig, som ønsker healing direkte hos Reikigaarden, samt også dig længere væk, der vil have godt af fjernhealing.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du vil vide mere eller hvis du har nogle spørgsmål

Lone Nørlund Gregersen
Skriv til os

+45 22 89 52 09